App Spotlight: Pocket

Overkomt je dit wel eens? Je vind toevallig een online artikel, video of webpagina, belangrijk genoeg om het later te willen lezen? Dan is de applicatie Pocket een must. Met deze app sla je al je internetvondsten naar believen op om ze nadien te raadplegen op eender welke apparaat.  
De toepassing heette oorspronkelijk "read-it-later" en telt vandaag miljoenen gebruikers. Add-ons zijn beschikbaar voor de meest courante browsers en maken het mogelijk om heel gemakkelijk de link van de geactiveerde pagina toe te voegen. Het programma is beschikbaar voor IOS en  Android. Alle op uw pc opgeslagen links kunt u dan onmiddellijk raadplegen op je GSM of tablet. Pocket is al geïntegreerd in meer dan 300 applicaties zoals Twitter, Flipboard of Pulse. Een intuïtieve interface zorgt bovendien voor een heel gebruiksvriendelijke weergave van de opgeslagen webpagina’s. 
De toepassing telt vandaag de dag al meer dan 10 miljoen gebruikers en registreerde al meer dan 700 miljoen items. Warm aan te bevelen dus, ook al omdat het … helemaal gratis is!
 www.getpocket.com